Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο.

Διαβάστε Περισσότερα | OK
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310223182
Δευ - Σάβ: 9:00 - 18:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
Για τα 3 πρώτα κιλά

Εταιρικό Προφίλ

H εταιρεία ιδρύθηκε το 1962 από τον Μιχαήλ Κανελλόπουλο στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας ως ένα μικρό κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού και λαμπτήρων στη στοά της Β. Ηρακλείου.

Αργότερα το 1966 μεταγκαταστάθηκε σε μεγαλύτερο χώρο επί της οδού Β. Ηρακλείου 51 όπου και παρέμεινε εκεί για 52 ολόκληρα χρόνια μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Με το πέρασμα των χρόνων έγιναν βήματα στον τομέα της χονδρικής πώλησης, όπου το όνομα: ηλεκτρικά είδη «Κανελλόπουλος» εδραίωσε την παρουσία του την πόλη αλλά και σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα.

Ως φυσική εξέλιξη της πολυετούς δραστηριοποίησής του στον κλάδο,

υπήρξε η διαδοχή από τους υιούς του και εξέλιξαν αυτό το όποιο είχε δημιουργήσει ο πατέρας τους.

Η σημερινή λειτουργία της επιχείρησης πραγματοποιείται στη περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο και με την δυνατότητα των απομακρυσμένων πωλήσεων (ηλεκτρονικό κατάστημα)  έχει ως στόχο να συνεχίσει την παράδοση των 62 ετών : να προσφέρει μεγάλης ποικιλίας ασφαλών υλικών υψηλής ποιότητας στους πελάτες, διατηρώντας την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.